Aquest diumenge, la Mitja Marató, amb rècord de participants


-> Quan falta una setmana per la prova

Un total de 6.300 corredors participen aquest diumenge, en la Mitja Marató Granollers – les Franqueses la Garriga. En tan sols cinc setmanes es van esgotar les places disponibles, és per això que des de l’organització s’està plantejant que la Mitja arribi als 8.000 corredors en properes edicions.

Un cop més, diversos atletes de renom participaran en aquesta cursa, que s’ha convertit en tot un referent i una de les proves més valorades a nvell estatal. De fet, la Mitja ha estat considerada, per quart any consecutiu, com a número 1 d’Espanya, per davant de proves de gran renom com a Albacete i a Madrid. En aquest sentit, el paper dels 700 voluntaris que col.laboren en l’organització és cabdal.

La presència més destacada d’enguany serà l’atleta kenyà Robert Kipkoech Cheruiyot, quatre vegades campió de la marató de Boston.

Canvi en l’horari de sortida

Una de les principals novetats de la cursa serà el canvi d’horari de la sortida, a les 10.45 h en comptes de les 10.30 h per tal d’aconseguir un major nombre d’espectadors als carrers que animin als corredors. També es personalitzaran els dorsals i hi haurà corredors de referència de temps per ajudar a marcar ritmes constants als atletes.

Com és habitual, el Quart de Mitja, el recorregut urbà pels carrers de Granollers de cinc quilòmetres, començarà un cop hagin sortit tots els corredors de la Mitja Marató.

L’any passat, van passat van prendre part en la Mitja un total de 6.300 corredors, un 13% dones i el 37% de Granollers. De total de corredors, 4.891 atletes van arribar a meta. Pel que fa als corredors de la mitja, van ser-ne 5500, un 50% dels quals dones i el 38%, de Granollers. Els participants a la Mini van ser 900, 37% noies i el 47% de Granollers.

Altres xifres que va generar la Mitja l’any passat van ser: 33.000 ampolles d’aigua, 200 litres d brou, 364 inscrits al programa Comença a fer la Mitja.

La Mitja i activitats paral.leles

·El debat de l’Ateneu. 5 de febrer, a les 20h, a l’Ateneu de Granollers. Carrer de Torres i Bages, 11.

·El mercat de la Mitja. 5 i 6 de febrer, a la plaça de la Porxada. Recollida de dorsals: dia 5, de 15.30 a 20h. Dia 6, de 10 a 14h i de 15 a 20h.

·La Mini. 6 de febrer, a partir de les 17h. Al carrer d’Anselm Clavé.

·Conferència. Dietètica i nutrició del corredor de fons. 6 de febrer, a les 18.30h. Al Museu de Granollers. Organitza: corredors.cat

·Cursa de gegants. 6 de febrer, a les 19h. C. d’Alfons, IV, 37.

·La Mitja i el Quart de Mitja. 7 de febrer. Sortida del carrer d’Esteve Terrades, a les 10.45h.

·Exposició de fotografies. La meva Mitja, de Jordi Salas. A la Llibreria La Gralla. Fins al 13 de febrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s