Inaugurada la remodelació dels carrers Nou, Museu i Barcelona


-> L’actuació ha estat en una superfície de més de 2.000 m2

carrer museu

Ja està oficialment inaugurada la remodelació amb nou paviment als carrers Nou i Museu, que s’han seguit amb els criteris establerts al carrer de Travesseres i d’Espí i Grau.

La nova pavimentació diferencia els dos costats del carrer mitjançant un traçat de línies discontínues, amb un canvi de color a banda i banda, simbolitzat el que havia estat el límit extramurs de l’antic casc medieval. A la banda interior s’ha utilitzat el llambordí de color mediterrani; mentre que a l’exterior s’ha fet servir el llambordí de color cendra.

Pel que fa al tram de carrer Barcelona, s’han seguit els criteris utilitzats al doctor Guillemet i a la plaça de Manel Montanya. En el punt per on passava l’antiga muralls s’hafet un paviment de pedra de basalt marcant-ne el traç.

La nova imatge de la zona -s’ha actuat sobre una superfície de 2.013 m2- també inou una millora de la recollida d’aigües pluvials, el soterrament de línies elèctriques i nou enllumenat.

Canvis en el trànsit

A partir d’ara els carrers Museu, Nou, Barcelona i Guayaquil entren a formar part de l’illa de vianants permanent de Granollers. Només hi podran tenir accés el veïnat, i els comerciants de la zona sense limitació horària. Els vehicles de càrrega i descàrrega podran fer la feina entre les 7 i les 12h del migdia.
Els vehicles autoritzats a circular per aquesta zona hauran de portar un identificador que es facilitarà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Granollers.

L’accés amb vehicle al carrers Museu, Nou, Barcelona i Guayaquil, per al veïnat i els comerciants, s’ha de fer pel carrer de Guayaquil i la sortida pel carrer de Barcelona. Tant l’un com l’altre tindran sentit únic de circulació, a excepció del tram del c. Barcelona, entre el c. Nou i la pl. Porxada, que serà doble sentit.

PARTICIPA A L’ENQUESTA!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s