El Tour de França passa per Granollers


CARTELL TOUR Aquest dijous dia 9 de juliol el Tour de França passa per Granollers, aproximadament, a partir de les 16 hores. No obstant, diverses vies importants de la ciutat es veuran afectades pel pas d’aquesta prova, ja des de les 14 hores, moment en què es preveu el pas de la caravana publicitària de la cursa.

Per aquest motiu, la Policia Local de Granollers recomana no circular entre les 14 i les 17 h del dia 9 de juliol en atenció a les previsibles complicacions en la circulació.

Itinerari del Tour de França per Granollers:

C. Francesc Ribas

C. Girona Av. del Parc

Av. Sant Esteve

Pg. Colom

C. Francesc Macià

Carretera del Masnou

Aquestes vies i les que les creuen romandran tallades al trànsit.

Vies principals de circulació alternativa:

Ronda Nord (vial únic de comunicació est/oest de la ciutat).

La Ronda sud romandrà tallada.

Per als veïns de Can Bassa/Pla de baix: C. Esteve Terrades, c. Llevant, c. J. Umbert, AP-7

Els vials nord i oest de la ciutat (c. Roger de Flor, pg. de la Conca del Besòs, etc) no resulten afectats pel pas de la cursa.

Accessos a l’Hospital de Granollers a les hores de pas de la cursa ciclista:

Des de Granollers: Cal anar en direcció al pont de Bellavista, plaça d’Espanya (Bellavista), c. Bertran de Seva fins a l’Hospital General.

Sortida totes direccions:

C. Bartomeu Brufalt, c. València, c. Provença, c. Lleida, c. Rosselló, pl. d’Espanya, pont de Bellavista i c. Girona

Autobusos urbans

Entre les 14 i les 17 h, deixaran de funcionar les línies dels autobusos urbans L-21 (Can Bassa-Can Mònic) ; L-22 (Can Bassa-Bellavista) i L-3 (Circumval·lació).

La línia 1 (Can Gili-Canovelles-Font Verda) només funcionarà en la meitat del seu recorregut: Can Gili-Canovelles-Roger de Flor-Lluís Companys (piscines) i viceversa.

La línia 4 (polígons) sortirà i acabarà a la parada de les piscines municipals, al carrer de Lluís Companys.

Així, doncs, durant aquest horari no sortiran ni arribaran autobusos urbans a: l’Hospital General; estacions de tren de Granollers Centre (pl. Serrat i Bonastre) i Les Franqueses-Granollers Nord; estació d’autobusos; als barris de Can Bassa, Can Mònic, Granollers Nord, Bellavista, Font Verda, ni en tot l’eix dels carrers Francesc Ribas, Ramon Llull, Girona, av. del Parc, av. Sant Esteve, pg. Colom.

Autobusos interurbans

S’anul·len les línies de: Vallromanes-Vilanova; Sant Celoni-Llinars-Cardedeu; Vilamajor. Mantenen el servei i els horaris, sempre que les condicions de trànsit ho permetin, les línies: la Garriga-Vic; Mataró-Sabadell i Aeroport de Girona, però només tindran arribada i sortida a l’estació d’autobusos de Granollers.

No funcionarà cap altra parada del recorregut d’aquestes línies. La resta de línies interurbanes, al no poder utilitzar l’estació d’autobusos, modifiquen el seu punt d’arribada i de sortida de la ciutat:

Arribada/sortida del c. Lluís Companys (davant de les piscines) les línies de: Mollet-Lliçà d’Avall-Parets; Montmeló-Montornés; polígon Can Castells; Lliçà d’Amunt. Arribada/sortida de la plaça de la Constitució la línia de: Santa Eulàlia. Arribada/sortida de l’av. Estació del Nord (Fàtima): les línies de: Caldes-Sant Feliu; i l’Ametlla

Font. Ajuntament de Granollers

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s