L’atur torna a augmentar durant aquest mes de febrer a la comarca


-> En total, s’enregistren més de 28.000 aturats

La comarca del Vallès Oriental ha tornat a enregistrar aquest mes de febrer un augment de l’atur. Respecte del més de gener, hi ha hagut 1.838 aturats més, amb la qual cosa, el nombre total de persones sense feina és de 28.231.

Per sexes, aquest mes de febrer l’augment de l’atur ha afectat més el col.lectiu d’homes (+ 1.011); mentre que entre les dones la incidència ha estat menor (+ 827). Amb aquestes xifres, els homes en atur sumen 14.248 i les dones sense feina són 13.983.

Sis municipis concentren els principals increments en el nombre d’aturats: Mollet del Vallès (+329), Granollers (+ 300), Montornès (+ 111), Les Franqueses del Vallès (+ 104), Parets del Vallès (+ 101) i Canovelles (+ 90).

Tots els sectors han registrat un augment en el nombre d’aturats al Vallès Oriental. En nombres absoluts, el sector serveis ha experimentat un major augment, amb 1.121 aturats més. El col·lectiu dels SOA (aturats Sense Ocupació Anterior) són els que enregistren l’augment més significatiu d’aturats, amb 1.066 aturats més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s