Barcelona, capital de la premsa gratuïta internacional


image002-> Hi participen més de tres-cents professionals

Més de tres-cents cinquanta professionals participen, els dies 19, 20 i 21 de novembre, en les Terceres Jornades Internacionals de Premsa Gratuïta, en el marc de l’Auditori AXA, de Barcelona

L’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta, de la qual El Tot Granollers en forma part, ha convocat professionals de la comunicació d’arreu del món, tot i que la majoria dels assistents provenen de Catalunya i d’Espanya. Tot i amb això, destaca la presència d’editors, periodistes i publicistes de Suècia, Dinamarca i Noruega ja que en aquesta ocasió les Jornades dediquen una especial atenció a la premsa gratuïta dels països nòrdics. Al llarg dels tres també han passat per Barcelona professionals d’Alemanya, Àustria i Holanda, així com d’Argentina, Colòmbia, Estats Units, Mèxic o la Índia, entre d’altres.

Després de les dues edicions anteriors, l’any 2003 i 2006, aquesta tercera edició s’ha centrat en tres eixos temàtics: ”Estratègia empresarial en temps de crisi”, “Models d’èxit de la premsa gratuïta” i “Cap a empreses multicanal”. En total s’han organitzat una vintena de ponències i taules rodones en les quals intervindran editors i professionals de la comunicació i del sector de la premsa gratuïta com els publicistes Lluís Bassat i Pablo Alzugaray, els editors Ben Rogmans (De Pers) i Mikael Nestius (Stockholm City), el dissenyador Mauricio Gutiérrez o el periodista Gumersindo Lafuente, entre d’altres.

Les Jornades també dediquen una especial atenció a la premsa gratuïta dels països nòrdics incloent entre els convidats a representants de les associacions de premsa de Suècia i Noruega, la Swedish Newspaper Publishers’ Association i la Norwegian Press Association, i comptant amb la presència de professionals i acadèmics com el danès Morten Nielsen o l’holandès Piet Bakker.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s