Obert el procés d’adjudicació de 48 habitatges amb protecció oficial


-> A Corró d’Avall i en règim de lloguer

El procés d’adjudicació de 48 habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer per a joves i gent gran promoguts per l’Institut Català del Sòl al carrer de Miquel Martí i Pol, núm. 6 i 8 de Corró d’Avall ja és obert. El termini de presentació de sol·licituds de les persones interessades finalitza el proper 27 de novembre.
Les sol·licituds es poden obtenir i presentar al Servei d’Atenció a la Ciutadania i també es poden consultar al web de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès. En cas que hi hagi més persones admeses que habitatges en promoció es realitzarà un sorteig públic per tal de determinar les persones adjudicatàries.

Aquesta promoció en règim de lloguer rotatori per a joves i assistits per a gent gran està formada per 48 habitatges, 24 dels quals són destinats a persones menors de 35 anys, 12 per a persones majors de 60 anys i pensionistes i 2 per a persones amb mobilitat reduïda. L’Ajuntament es reserva dos habitatges per necessitats socials.

L’edifici en el qual es fa aquesta promoció es troba situat en un solar de 4.553,72 metres quadrats. En la seva planta baixa hi ha la nova llar d’infants Cavall Fort, amb una capacitat de 115 places, que es va inaugurar el passat mes de setembre.

A aquesta promoció d’habitatges de Corró d’Avall amb promoció oficial que es troba en procés d’adjudicació s’afegiran en el futur dues més, també de lloguer, a la plaça Catalunya de Bellavista on hi haurà 83 habitatges per a joves i una nova escola bressol municipal amb un centenar de places als baixos i una promoció de 16 habitatges a Llerona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s