Converteix-te en fotoperiodista i guanya una beca de 4.000 euros


-> L’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i el Carnet Jove t’ofereixen la possibilitat de guanyar una beca per dedicar-te al periodisme fotogràfic.

Apropar la realitat
Es premiarà el reportatge que propiciï un coneixement     de la realitat, que plasmi una problemàtica o un esdeveniment que afecti els individus o els col·lectius. D’aquesta manera, la persona guanyadora realitzarà les fotografies del reportatge mensual de les revistes que formen part de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta (amb una distribució mínima de 300.000 exemplars), d’entre elles també El Tot Granollers i Vallès Oriental.

Què cal fer?

S’hauran de presentar 5 fotografies sobre un mateix tema, que pel seu format informatiu o documental tingui un caràcter periodístic. El treball ha de tractar en profunditat sobre un tema de caire antropològic, cultural, social, humà o algun altre, i cal que s’acompanyi d’una breu explicació que relati perquè s’ha escollit el tema. Ja es poden lliurar els treballs i el termini queda obert fins al proper 31 d’octubre.

El premi

El guanyador rebrà una aportació econòmica de 4.000 euros, que seran abonats en diferents terminis per tal de fer aquestes col·laboracions. La durada és de dotze mesos.
Si vols participar, i informar-te amb més profunditat, pots entrar al web “http://www.jove.cat” . A més, a través de la xarxa, podràs participar en molts concursos més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s