En fase de proves el projecte Ambicia’t, de préstec de bicicletes


-> Entrarà en funcionament al mes de gener

El projecte Ambicia’t, de préstec de bicicletes públiques per als desplaçaments interns en ciutat, està actualment en fase de proves a Granollers i no és previst que entri en funcionament fins al mes de gener.

El prototip de bicicleta que es llogarà és l’Urbikes, fabricada per l’empresa Modular. Es tracta d’una bicicleta sòlida, pensada per tenir un manteniment mínim ja que no té cadena, ni plats, ni cablejat de frens (es frena amb contrapedal) ni càmeres d’aire a les rodes (té un compost de goma al que no afecten les punxades). El pes de la bicicleta és d’uns 25 quilos, i disposa d’un canvi amb 8 marxes, un seient regulable, un llum que s’encén sempre que la bici està en funcionament, i un cistellet a la part davantera. La bici està construïda amb peces originals que, en principi, no són reutilitzables en qualsevol altre model convencional, fet que pot ajudar a disminuir els possibles robatoris.

Cinc punts d’ancoratge

En la fase de proves, hi haurà cinc punts d’ancoratge repartits per la ciutat:  pl. Folch i Torras, carrer de la Princesa (cantonada c. Sant Josep), pl. de la Corona, pl. Sant Miquel i pl. Serrat i Bonastre. En un principi el servei funcionarà per a abonats, que pagaran un preu anual per disposar de la targeta i una quantitat en funció del temps que utilitza el servei.

Més informacions a la revista El Tot Granollers i Vallès Oriental, a partir d’aquest divendres, dia 26, als punts habituals i a la pàgina web: www.eltotgranollers.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s