El 84% dels granollerins, satisfet de viure a Granollers


• La gestió municipal, valorada amb un 6,7

L’estudi de la Diputació de Barcelona sobre la imatge i el balanç de la gestió municipal de Granollers constata que el 84% dels granollerins enquestats està satisfet de viure a Granollers, dels quals el 43,2% declaren sentiirse molt satisfets, de viure a Granollers.

En el mateix estudi, en qual hi han participat 600 enquestats, també mostra la percepció que un 57% dels granollerins veu com a seva ciutat ha millorat en els dos darrers anys; mentre que un 25% manifesta que la ciutat es manté igual i el 16,2% opina que ha empitjorat.

Visió de la ciutat

Segons els enquestats, els principals problemes de Granollers són, per aquest ordre, el trànsit (31,5%), l’aparcament (24,5%), la immigració (20.8%), la inseguretat (11,8%), la neteja (13,25) i l’habitatge (5,3%).

A més a més, el 75,7% dels entrevistats consideren que el seu barri està millor o igual que el conjunt de la ciutat.

Gestió municipal

Globalment, els enquestat consideren que la gestió de l’Ajuntament s’ha de puntuar amb un 6,7. Els àmbits de gestió més ben valorats són la recollida d’escombraries: (6.7), l’oferta cultural i d’oci (6,6) i el transport públic (6,5).

Equipaments

Els equipaments més coneguts i més freqüentats pels granollerins són les instal.lacions, amb un 91,5% que les coneix i el 71,9% que hi ha anat. El segueixen el Teatre Auditori, amb un 86,8% que el coneix i el 62,7% que hi ha anat i les Biblioteques de Can Pedrals i Roca Umbert, amb un percentatge de 85,7% que el coneix i el 59,7% que hi ha anat.

Participació

Quant a la participació, els actes més freqüentats són els de la Festa Major, als quals hi ha anat 9 de cada 10 enquestats-. El segueix en aquest rànquing la Fira de l’Ascensió, el Carnestoltes i la Mitja Marató.

El 77,5% dels enquestats no pertany a cap associació.

Sobre els residents no comunitaris

El 39% dels entrevistats qconsidera que la convivència i la integració dels residents no comunitaris a Granollers és igual que la d’altres ciutats similars. Un 25,8% és millor i un 10,7% considera que és pitjor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s